Šarić tužiocu Ivaniću: Uzeo si moju imovinu i dao je Nebojši Joksoviću

Šarić tužiocu Ivaniću: Uzeo si moju imovinu i dao je Nebojši Joksoviću

Suđenje Pljevljaku Darku Šariću i optuženima za pranje novca u Specijalnom sudu u Beogradu odloženo je za 7. jul.

Šarić se obratio zamjeniku specijalnog tužioca Saši Ivaniću:

"Nije moj običaj da se ovako izjašnjavam, ali moram da kažem. Ti si lopov! Uzeo si moju imovinu i dao je Nebojši Joksoviću koji sad 5 hektara na Zlatiboru prodaje za milione. Zato je i dobio status svjedoka saradnika.", rekao je Šarić.

Nakon toga sudija je Šarića kaznio sa 150 hiljada dinara (oko 1270 eura).

Odbrana je danas zatražila izuzeće tužilaca, ovog puta tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića, kao i republičkog tužioca Zagorke Dolovac.

Pored Šarića, za pranje novca u Srbiji se sudi još šestnaestorici optuženih.

Suđenje je odgovđeno za 7. jul.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.