Nastavljaju se problemi kod popularnog modela

"Tesla" se zakucao u prevrnuti kamion: Još jedna greška autopilota (VIDEO)

Na auto-putu na Tajvanu odigrala se, najblaže rečeno, čudna situacija kada se "tesla model 3“ zakucao u kamion, koji je već neko vrijeme ležao prevrnut na strani. Nekim čudom, vozač je prošao bez povreda.

Snimak, koji se prvo pojavio na društvenim mrežama, pokazuje kako električni automobil "tesla model 3“ ide unutrašnjom trakom auto-puta i ne skreće sa svoje putanje iako se ispred njega nalazi već prevrnuti kamion.

Kako su naveli tajvanski mediji, kamion koji je nosio povrće prevrnuo se kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, prenosi Rts.

Dok je vozač stajao sa strane puta i čekao da stigne šlep-služba, "tesla model 3“ je naišao i, uprkos tome što se kamion nalazio nasred puta i vidljivost je bila odlična, nimalo ne mijenjajući smjer ili brzinu udario pravo u kamion.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.