Jedan zaraženi u novom krugu testiranja u Premijer ligi
Premier liga

Ime nije objavljeno

Jedan zaraženi u novom krugu testiranja u Premijer ligi

Novi krug testiranja na koronavirus obavljen je u Premijer ligi koja je u srijedu objavila da je samo jedan test bio pozitivan.

U petom krugu testiranja igrača i članova 20 premijerligaških klubova urađeno je 1.197 testova. Jedan je bio pozitivan. Tako je objavila Premijer liga, prenosi N1.

U prethodnom testiranju urađeno je 1.130 testova i nije bilo pozitivnih.

"Premijer liga može da potvrdi da je među testovima igrača i članova stručnog štaba obavljenim 1. i 2. juna od 1.197 testova jedan bio pozitivan. Osoba koja je bila pozitivna biće u samoizolaciji narednih sedam dana. Neće biti objavljeni podaci o kom klubu i kojoj osobi se radi, a rezultati će biti objavljeni nakon svakog novog testiranja", navodi se u saopštenju Premijer lige.

Premijer liga nastavlja se 17. juna kada će biti odigrana dva ranije odložena meča. Dueli 29. kola biće na programu od 19. do 21. juna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.