Ronaldo objavio sliku ćerkica: Svaki put se ponovo zaljubim kad ih vidim
Foto: Instagram

Fanovi oduševljeni

Ronaldo objavio sliku ćerkica: Svaki put se ponovo zaljubim kad ih vidim

Poznati fudbaler Kristiano Ronaldo objavio je na Instagramu fotografiju ćerkica Elane i Eve Marije.

"Zaljubim se svaki put kad ih vidim", napisao je Ronaldo uz fotografiju na kojoj su nasmjejane i zagrljene sestre od koji je jedna bliznakinja.

Alana i Eva rođene su prije skoro tri godine, a Ronaldo i njegova djevojka, ujedno i majka djevojčica Georgina Rodrigez od tada ne prestaju da pokazuju na društvenim mrežama koliko se ponose njima. Objava je za samo sat vremena skupila dva miliona lajkova, a brojni obožavatelji priznali su da su "se rastopili" na ovaj prizor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.