Zakupci da stave plaže u punu funkciju
Ilustracija

Morsko dobro pozvalo

Zakupci da stave plaže u punu funkciju

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore pozivalo je sve zakupce/korisnike plaža i ugostiteljskih objekata u zoni morskog dobra, koji to do sada nisu učinili, da pristupe zaključenju Aneksa ugovora za tekuću godinu.

Zakupci/korisnici kupališta, ista treba da pripreme u skladu sa novim standardima koje je propisalo Ministarstvo zdravlja, a koje mogu preuzeti i na sajtu Javnog preduzeća OVDJE.

"Imajući u vidu da se od 1. juna očekuje veća posjećenost crnogorske obale, plaže je neophodno staviti u punu funkciju, obezbjediti redovno održavanje čistoće, postaviti bove, pripremiti objekate i organizovati spasilačke službe, kako bi spremno dočekali prve goste", saopšteno je iz Morskog dobra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.