Carević i Radović potpisali ostavke
Foto: RTV Budva

Carević i Radović potpisali ostavke

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević i potredsjednik Skupštine Krsto Radović potpisali su danas ostavke, dok Crnogorska nije došla na koalicioni sastanak.

Carević i Radović istakli su da su "ispunili obećanje koje su dali".

Sastanak sa potpisnicima koalicionog Aneks sporazuma, koji je za danas zakazao Radović nije održan, jer se na njemu nijesu pojavili predstavnici Crnogorske.

Sastanku su prisustvovali ostali potpisnici Aneks sporazuma o Koaliciji iz jula 2018. godine - Demokratska Crna Gora, Demokratski front, Građanski pokret URA i predstavnici SNP-a.

Radović: Carević i ja smo dokazali da smo bili spremni da uradimo sve da ova vlast opastane

Radović je izrazio veliko nezadovoljstvo i razočarenje neodazivanjem Crnogorske na upućeni poziv da prisustvuju današnjem sastanku.

"Kao što ste imali priliku da vidite gospoda iz Crnogorske nijesu se odazvala uredno poslatom pozivu za ovaj sastanak. Meni kao inicijatoru je žao i duboko sam razočaran što nijesmo postigli dogovor i imali priliku da razgovaramo, ali ujedno sam i veoma srećan što smo dokazali da nam fotelje nijesu bitne", kazao Radović nakon neodržavanja današnjeg kolegijuma.

969206226237836448890691660247035929952256n

Foto: RTV Budva

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.