Bugarska opredijelila 34.000 eura bolnici u Brezoviku za kupovinu aparata
Foto: Onogošt.me

Plugtsčieva najavila

Bugarska opredijelila 34.000 eura bolnici u Brezoviku za kupovinu aparata

Bugarska vlada opredijeliće 34.227 eura Specijalnoj bolnici Brezovik, za kupovinu video bronhoskopa i optičkog bronhoskopa, kao i skupa biopsijskih pinceta.

"Ambasada Republike Bugarske u Crnoj Gori sa zadovoljstvom najavljuje hitnu odluku bugarske vlade o hitnom finansiranju sljedećeg projekta iz zvanične razvojne pomoći Republike Bugarske 'Unapređenje plućnog zdravlja u Crnoj Gori', Crnogorska plućna bolnica u Brezoviku, opština Nikšić, Crna Gora, u vrijednosti od 34.227 eura", navodi se u saopštenju ambasadorke Republike Bugarske u Crnoj Gori Meglene Plugtsčieve.

Projektom je, kako je kazala, predviđena kupovina video bronhoskopa i optičkog bronhoskopa, kao i skupa biopsijskih pinceta za Specijalnu bolnicu Brezovik koja svojim zdravstvenim službama pokriva cijelu teritoriju Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.