UCG: Plakete za pet najboljih studenata
Univerzitet crne Gore

UCG: Plakete za pet najboljih studenata

Senat Univerziteta Crne Gore je na danas održanoj elektronskoj sjednici, na prijedlog vijeća organizacionih jedinica, donio Odluku o dodjeli pet Plaketa Univerziteta Crne Gore, najboljim svršenim studentima iz oblasti društvenih nauka i oblasti tehničkih, prirodno-matematičkih i medicinskih nauka i oblasti umjetnosti.

Kako ističu na UCG, rektor Danilo Nikolić, dodijeliće nagradu za oblast tehničkih, prirodno-matematičkih i medicinskih nauka studentima Medicinskog fakulteta Blagoju Babiću (10,00) i studentu Pomorskog fakulteta Kotor, Krstu Šućuru (9,93).

"Za oblast društvenih nauka Plaketu će da dobiju studenti Ekonomskog fakulteta Milan Raičević (9,97) i studentkinja Filološkog fakulteta Anđa Tomović (9,93), a za oblast umjetnosti studentkinja Fakulteta likovnih umjetnosti Lana Bulatović (9,93)", ističe se u saopštenju UCG.

Kako se dodaje, plaketa se dodjeljuje kao nagrada za završene studije sa najboljim uspjehom studentima koji su u prethodnoj studijskoj godini završili osnovne studije sa ukupnom prosječnom ocjenom najmanje 9,50.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.