Toti otkrio da je htio da se razvede zbog mačke
Frančesko Toti

Princ Rima podijelio andegdotu putem instagram lajva

Toti otkrio da je htio da se razvede zbog mačke

Frančesko Toti, čuveni italijanski fudbaler, u razgovoru sa Kristijanom Vijerijem otkrio je da se umalo razveo od žene zbog mačke.

Toti i Vijeri, nekadašnji reprezentativci Italije, pričali su preko Instagram lajva o mnogim stvarima i u jednom trenutku "princ Rima" odlučio je da pokaže Bobu mačku, prenosi B92.

"Žena mi je kupila bezdlaku mačku, prelijepa je. Zove je 'Dona Paola'. Kada uveče legnemo da spavamo ona je sa nama u krevetu. Bukvalno je spremna da umre samo da bi legla s nama, kunem se da ne izgleda kao mačka, jednostavno se zaljubiš", rekao je Toti i dodao:

"Na početku je nisam želio, bukvalno sam bio u stanju da se razvedem. Međutim žena je željela po svaku cijenu i na kraju je njena bila posljednja. Ništa me nije pitala, samo ju je uzela i dovela u kuću. Nismo pričali dva dana, a onda sam se zaljubio u mačku".

"Princ Rima" povukao se iz fudbala 2017. posle 25 godina profesionalnog fudbala. Cijelu karijeru proveo je noseći dres Rome.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.