Ovo su četiri znaka kojima će pun Mjesec donijeti sreću
Ilustracija

Ovo su četiri znaka kojima će pun Mjesec donijeti sreću

Sezona Ovna odavno je započela i sada doživljavamo njegovu vatrenu strast. Kako se ružičasti Supermjesec pojavljuje 8. aprila 2020. godine, stvari će da postanu intenzivnije.

Vaga

Ovaj pun Mjesec je u vašem znaku, stoga ćete promijene da doživite intenzivnije od ostalih. Sada je vrijeme da stavite sebe na prvo mjesto. Provedite malo vremena u samoći, budite pažljivi prema sebi, slušajte šta vaše srce želi.

Skloni ste da previše brinete za druge, a to vam u poslednje vrijeme uzima svoj danak. Kada se budete osjećali srećno, moći ćete da se još bolje brinete za druge!

Ovan

Ovaj Supermjesec se pojavljuje u vašoj kući partnerstava i suprotstavlja se vašem Suncu. To može da dovede do netolerancije između onoga što želite i načina na koji treba da napravite kompromis da biste ostali zadovoljni.

Mjesečeva svjetlost otkriće prave boje onih oko vas, zato obratite pažnju. Odlučite ko će da vam ostane u životu, ostale otpustite.

Jarac

Ružičasti Supermjesec uskoro će da osvijetli vašu kuću karijere, stoga očekujte neku vrstu zaključivanja. Kako se prošli projekti završavaju, zašto ne biste planirali svoj sljedeći veliki korak?

Pokušajte da uskladite svoj posao s višim osjećajem dužnosti. Ne brinite, Mjesec će da vas uputi prema onome što uistinu želite.

Rak

U ratu ste sami sa sobom, a ovaj Supermjesec samo će da istakne tu borbu. Možete da dođete do tačke pucanja jer gubite osjećaj stabilnosti.

Pokušajte da prigrlite ravnotežu, sa sobom i sa drugima. Stvorite svoj lični sigurni prostor i pronađite svoj zen. To ćete da preživite.

 

Izvor: Atma

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.