Podgorica: Otuđene letve sa klupa iz novog parka u centru
Foto: PG Biro

Podgorica: Otuđene letve sa klupa iz novog parka u centru

"Glavni grad i „Zelenilo” d.o.o. Podgorica uložili su velike napore da jedan davno zaboravljen i nefunkcionalan prostor između ulica Slobode, Vučedolske, Njegoševe i Karađorđeve, učine ljepšim i da našim sugrađanima omoguće da svoje slobodno vrijeme provede na kvalitetan način sa svojom djecom", saopšteno je iz Glavnog grada.

"Nažalost, nesavjesni i neodgovorni pojedinci otuđili su letve sa klupa koje su na ovoj lokaciji ugrađene prije nepunih mjesec dana", kazali su u saopštenju.

Oni su najoštrije osudili uništavanje mobilijara u novosagrađenom parku u Bloku N, u centru grada,  i poručili da će i u tim izazovnim trenucima za grad, državu i društvo koristiti sva raspoloživa sredstva u borbi protiv svakog oblika vandalizma u Podgorici.

"Ovom prilikom još jednom apelujemo na građane da čuvaju imovinu svog grada i svaki vid ovakvog ponašanja prijave nadležnim organima kako bismo zajedno uspjeli da naš grad učinimo boljim i ljepšim mjestom za život.

Podsjećamo da su u prethodnom periodu na meti nesavjesnih  pojedinaca bili gradski parkovi, zelene površine, novogodišnji ukrasi, gradske česme, fontane, javna rasvjeta, kao i brojni drugi sadržaji za čiju obnovu su Glavni grad i nadležna preduzeća uložili značajna sredstva koja su mogla biti namjenski potrošena", zaključuju iz Glavnog grada.

Foto: PG Biro

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.