MVP: Muškarac koji je preminuo u Italiji nije crnogorski državljanin

MVP: Muškarac koji je preminuo u Italiji nije crnogorski državljanin

Muškarac (33) koji je preminuo u pokrajini Lacio, a koji je bio pozitivan na korona virus nije crnogorski državljanin, potvrđeno je Ambasadi Crne Gore u Rimu iz zvaničnih italijanskih izvora.

33-godišnjak za kojeg se procjenjuje da je najmlađa žrtva novog korona virusa umro je na klinici Lazaro Spalancani u Rimu u noći između 24. i 25. marta.

"Informacija koju su prenijeli pojedini crnogorski mediji, pozivajući se na italijanski sajt i objave na društvenim mrežama, nije tačna", saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova. 

Italijanski mediji naveli su da je 33-godišnjak porijeklom iz Crne Gore dok je Il Fatto quotidiano objavio je da je preminuli Stanije Jovanović koji je iza sebe ostavio ženu i troje djece.

Untitled

 

Objava italijanskog medija, Screenshot

Nakon reagovanja MVPa ovdašnji mediji špekulišu da je muškarac porijeklom iz Srbije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.