Recept Marte Stjuart za grlobolju od samo tri sastojka

TV zvijezda Marta Stjuart, koja Amerikance uči kako da urede kuću, kako da se hrane, da gaje cvijeće i da žive, podijelila je svoj recept za čaj od đumbira, limuna i smeđeg šećera, staromodni lijek za grlobolju i grebanje u grlu.

Njen video na Instagramu imao je više od 300 hiljada pregleda i uglavnom su pozitivni komentari. Neki su poželjeli odmah da naprave ovaj napitak, a neki su se hvalili da im je već pomogao.

Ovo je Martin recept:

Komad svježeg đumbira (koža tanko isječena)

1/4 šolje svijetlog ili tamno smeđeg šećera

2 limuna (koža isječena na listiće)

4 šolje vode

Sve sastojke stavite u lonac i stavite da prokuva, ostavite da vri najmanje 30 minuta. Poslužite vruće, toplo ili hladno!

 

Izvor: Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.