Stefanović apelovao na građane da ostaju kući

"Lanac širenja virusa može da se prekine samo ako su nam ulice prazne a domovi puni"

Direktor Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć, dr Saša Stefanović rekao je da se lanac širenja zaraze koronavirusom može prekinuti samo ako nam ulice budu prazne a domovi puni.

"Predstoji nam teška i uporna borba ali ona može biti mnogo kraća i uspješnija ako ostanete u svojim kućama", naglasio je Stefanović.

On je građanima poručio da se ne brinu za hranu, vodu i ljekove, i da država radi na tome da ne nestanu najpotrebnije namirnice.

Takođe se zahvalio svim građanima koji svake večeri u 8 sati dugotrajnim aplauzom podržavaju i priznaju rad medicinskih radnika.

"Ujedinimo se, dobićemo ovu bitku! Ostanite doma!", poručio je Stefanović građanima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.