Komandant Mornarice Vojske CG u karantinu!

Službenici barske policije sproveli su u karantin pripadnika Vojske Crne Gore zbog kršenja mjera samoizolacije.

Policija je danas u Baru podnijela krivičnu prijavu protiv V.T. (46) iz Bara zbog sumnje da je počinio krivilčno djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.On je prekšio privremenu mjeru samoizolacije koja mu je određena rješenjem Uprave za inspekcijske poslove. U saradnji sa sanitarnim inspektorom on je sproveden u karantin - saopštila je Uprava policije.

Policija je došla do saznanja da je V.T napustio adresu predviđenu za kućnu samoizolaciju i u odnosu na to preduzela aktivnosti.

Nakon utvrđenih činjenica on  je procesuiran.

V.T. je komandant Mornarice Vojske Crne Gore.

Policija će bez izuzetka sprovoditi privremene mjere nadežnih institucija u cilju sprječavanja širenja korona virusa

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.