Zbog ilegalnog prelaska granice krivična prijava sveštenom licu i mjera samoizolacije
Ilustracija

Zbog ilegalnog prelaska granice krivična prijava sveštenom licu i mjera samoizolacije

Policija u Bijelom Polju podnijela krivičnu prijavu protiv sveštenog lica Aleksandra Vukajlovića (62) iz Srbije zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

On je, juče oko 21 čas zaustavljen od strane policije kada je utvđeno da je došao iz Srbije oko 15 časova pješice prugom.

"S obzirom da se radi o stranom državljaninu koji je nelegalno prešao državnu granicu i ušao u Crnu Goru za njega je Uprava za inspekcijske poslove odredila samoizolaciju u trajanju od 14 dana.Ovo lice je postupilo suprotno naredbi Ministarstva zdravlja za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje i unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje korona virusa i uprkos zabrani ušlo u Crnu Goru", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.