Borba protiv koronavirusa

Vlasnik Čelsija Abramovič ustupio hotel na Stamford Bridžu zdravstvenim radnicima

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič priključio se borbi protiv koronavirusa.

Ruski oligarh je ustupio hotel pri stadionu Stamford Bridž zdravstvenim radnicima koji učestvuju u suzbijanju zaraze u Londonu.

Nakon što je Premijer liga odložena do 3. aprila, "plavci" su se fokusirali na borbu protiv pandemije.

Abramovič je ustupio svoj Milenijum hotel Nacionalnoj zdravstvenoj službi (NHS), a pritom će sam pokriti sve troškove boravka zdravstvenih radnika.

London očekuje da ga uskoro pogodi vrhunac zaraze, pa je Čelsi odlučio da pomogne radnicima NHS koji obavljaju duge smjene i u transportu od i do bolnica u kojima ih očekuju višečasovne smjene i briga o zaraženim osobama, prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.