Konatar: Poštujte nadležne - ova bitka se dobija mudrošću i strpljenjem
Miloš Konatar

"Crna Gora uvijek pred izazovima pokazivala svoje najbolje lice"

Konatar: Poštujte nadležne - ova bitka se dobija mudrošću i strpljenjem

Potpredsjednik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar pozvao je danas građane da se pridržavaju svih uputstava i protokola od strane institucija i Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

On je kazao da danas sa cijelim svijetom živimo dane velikih izazova a da je Crna Gora uvijek pred izazovima pokazivala svoje najbolje lice.

„Osim na sebe moramo misliti i na naše sugrađane i posebno pomoći starima, nemoćnima i hroničnim bolesnicima. Na kraju moramo misliti i na naše doktore i zdravstvene radnike“, poručio je Konatar.

On je ukazao da je vrijeme „da sve naše razlike ostavimo po strani i pokažemo zajedništvo“.

„Sa njim i solidarnost, pa i crnogorsko čojstvo - „čuvajući druge od sebe“. Vojevali smo mnoge bitke u prošlosti, ovu moramo pobijediti za budućnost. Ovaj put se bitka dobija mudrošću i strpljenjem“, poručio je na kraju potpredsjednik URE Miloš Konatar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.