Pljevlja: Izgorio pomoćni objekat, kuća spašena
Foto: PV Informer

Više požara na seoskom području

Pljevlja: Izgorio pomoćni objekat, kuća spašena

Juče poslije 15 časova došlo je do požara na pomoćnom objektu u Pljevljima na Maljevcu koji se proširio na krovnu konstrukciju kuće u blizini.

Samo pravovremenom dojavom i brzom intervencijom pripadnika Službe zaštite i spašavanja spriječeno je da požar zahvati kompletan objekat dimenzija 7×8 metara, prenosi PV Informer.

Iako su na snazi mjere za sprečavanje širenja korona virusa vatrogasci-spasioci rade u svom punom kapacitetu i tokom jučerašnjeg dana još su gasili požare u Crljenicama, Bušnjama, Kalušićima, Velikim Krćama i Gotovuši. Gorjela je trava, nisko rastinje i hrastova šuma pa su požari na većini lokacija ugrožavali imovinu građana. Maksimalnim angažovanjem vatrogasaca-spasilaca do kasnih večernjih sati svi su ugašeni.

895542515426360230448518546146060387483648n1

Foto: PV Informer

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.