Majka prijavila nastavnicu jer je povrijedila učenika šestarom
OŠ "Jugoslavija" Bar, foto: Facebook

U Osnovnoj školi "Jugoslavija" u Baru

Majka prijavila nastavnicu jer je povrijedila učenika šestarom

U Osnovnoj školi "Jugoslavija" u Baru prošle sedmice desio se incident. Nastavnica matematike J.P. na času je šestarom povrijedila učenika osmog razreda. Majka dječaka, S.Đ, inače nastavnica iz iste škole, slučaj je prijavila policiji, piše Dan.

Kako Dan saznaje, majka učenika koji je ispričao da ga je nastavnica matematke gađala šestarom kazala je policiji da je njeno dijete pod stresom, te je podnijela prijavu protiv koleginice.

Ona se, takođe, žalila na još troje kolega, predmetnih nastavnika, da “maltretiraju njenog sina”.

Nezvanično, incident se dogodio na času matematike. Navodno je sin učiteljice uzeo šestar od druga, zbog čega je nastalo komešanje na času. U namjeri da vrati šestar, nastavnici je isti ispao, i navodno udario učenika u nogu. Srećom, dijete nije zadobilo povrede.

U policiji su za Dan potvrdili da im je slučaj prijavljen, te da je o svemu obaviješteno Osnovno tužilaštvo u Baru.

Prema riječima ODT-a Radovana Đurišića, dijete nema povreda.

“Postupili smo po prijavi. Dat je nalog da se saslušaju svi akteri incidenta”, kazao je Đurišić za Dan.

Nastavnica J.P. kaže da ne želi komentarisati slučaj, a njena koleginica S.Đ., majka učenika, kaže da neće davati izjave za medije dok je procedura u toku.

“Nisam se oglašavala, niti davala izjave. Obavijestila sam organe koji to treba da znaju. Situacija je vanredna, i vidjećemo u kojem će se smjeru sve odvijati. Ne treba prejudicirati stvari. Ako bude trebalo, ogalasiću se i preko medija”, kazala je S.Đ. za Dan.

Ni direktorica OŠ “Jugoslavija” Biljana Vukmanović nije bila voljna da komentariše nemili događaj koji se desio u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.