Sportsko-rekreativni centar Bar zatvara svoje objekte, biće nadoknađeni termini
Sportska dvorana Topolica Bar

Sportsko-rekreativni centar Bar zatvara svoje objekte, biće nadoknađeni termini

S ciljem sprovođenja mjera pojačanog epidemiološkog nadzora, a u skladu sa Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti Crne Gore , nakon naredbe Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja novog koronavirusa “Sportsko-rekreativni centar” Bar doo zatvoriće sve svoje sportske objekte, tj. dvoranu “Topolica” , glavni teren sa atletskom stazom, kao i pomoćni teren na Madžarici.

Kako saopštavaju iz tog preduzeća, licima koja su korisnici sportskih objekata, bilo da su pojedinci ili sportska i druga udruženja, a imaju plaćene članarine ili potpisane ugovore o korišćenju sportskih objekata SRC Bar, biće izvršena nadoknada neiskorišćenih termina kroz oslobađanje plaćanja članarine/termina u istom trajanju, nakon ukidanja donijetih naredbi.

Molimo sve građane i sportske klubove da ozbiljno shvate trenutnu situaciju kao i da poštuju donesenu odluku - ističu u saopštenju.

Obustava rada svih objekata  SRC-a je privremenog karaktera – u skladu sa trenutno aktuelnom epidemiološkom situacijom te će da se i mijenja kako se situacija bude razvijala.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.