Majku nije smjela da zagrli zbog korona virusa, pa joj plesom čestitala rođendan(VIDEO)
Foto: Screenshot

Dirljiv snimak

Majku nije smjela da zagrli zbog korona virusa, pa joj plesom čestitala rođendan(VIDEO)

U središtu epidemije koronavirusa, u kineskoj provinciji Guangdung, gdje svakodnevno umiru na desetine zaraženih, dogodila se dirljiva scena o kojoj "bruje" društvene mreže.

Djevojčica Sijao Fei je  12. februara otišla u bolnicu u gradu Dunguanu na jugu Kine da posjeti majku, medicinsku sestru, koja je svoj rođendan provela brinući o pacijentima zaraženim smrtonosnim virusom.

Djevojčica je željela da zagrli majku i čestita joj rođendan, ali joj to nije bilo dozvoljeno zbog rizika od zaraze.

"Istrčala je iz automobila i htjela je da me zagrli, ali sam se izmakla i rekla joj, 'Ne, mama ne može da te zagrli zato što sam već počela da radim sa zaraženim pacijentima'", prepričava događaj Feng Đijahui koja kaže da joj je cijela situacija jako teško pala jer od kraja januara nije vidjela porodicu.

Bile su prinuđene da smisle neko drugo rješenje. Ne mogavši da je dodirne, Sijao Fei je odlučila da mami na rođendan podari ples. Uz pjesmu "Slušaj, želim da ti kažem 'hvala', djevojčica je na razdaljini od tri metara, sa maskom na licu, plesala za mamu.

Za vrlo kratko vrijeme, ovaj dirljivi video-snimak postao je veoma popularan ne samo na kineskim društvenim mrežama, već i širom svijeta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.