Trostruki ubica iz Hrvatske dobija ljubavna pisma od žena širom svijeta
Filip Zavadlav

Nije prvi put da "odlijepe" za zatvorenikom

Trostruki ubica iz Hrvatske dobija ljubavna pisma od žena širom svijeta

Filip Zavadlav, trostruki ubica iz Splita kome tek sleduje suđenje za taj zločin, u pritvoru dobija desetine ljubavnih pisama.

Do sada je stiglo tridesetak pisama, a sve su ih poslale žene različitih godina i iz raznih krajeva Hrvatske, ali i svijeta.

Mladom ubici tako su pisale žene iz Rijeke, Zagreba, Đakova, Osijeka, pa čak i iz Sidneja.

Zahtjev da u zatvoru posjeti Zavadlava do sada je tražila samo jedna ženska osoba, ali je njen zahtjev odbijen.

U svijetu, a i u Hrvatskoj, do sada je bilo više slučajeva kad osuđenici za teška krivična djela postanu predmet obožavanja žena, a neki su čak sklopili i brakove.

Zavadlav je 11. janura iz automatske puške u centru Splita sa 36 metaka ubio trojicu mladića koji su se nalazili na dva motora.

Tom prilikom su na mjestu ubijeni Marino Boban (25) i Marin Paić Ožić (25), dok je Jurica Torlak (38) nešto kasnije preminuo u splitskoj bolnici.

Navodni povod tog nezapamćenog trostrukog ubistva na splitskim ulicama bila je osveta zbog iznuda, prijetnji i fizičkih napada na njegovog mlađeg brata Stanislava, ali i na njega lično.

Izvor: B92/Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.