Tošić trenira sa Zvezdom: Ovo je moj klub, došao sam da pomognem Stankoviću i ekipi
Duško Tošić

Tošić trenira sa Zvezdom: Ovo je moj klub, došao sam da pomognem Stankoviću i ekipi

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Duško Tošić, zbog prinudne pauze u kineskom prvenstvu uslijed epidemije korona virusa, nalazi se u Beogradu gdje trenira sa izabranicima Dejana Stankovića.

"Zvezda je moj klub. Logično je da, kada već imam ovu prinudnu pauzu, nastavim da treniram i to baš ovdje u Zvezdi. Srećan samo što nije postojala dilema da radim sa crveno-bijelima. Naravno, kada se pauza završi, vratiću se u Gvangžu koji mi je dozvolio da ovdje radim sa Dejanom Stankovićem i njegovim timom. Potrudiću se da, dok sam ovdje, kroz rad i dobru atmosferu pomognem Zvezdi na treninzima", istakao je Tošić, prenose Novosti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.