DPS Budva pitala Carevića: Koja je alternativa EU?
OO DPS Budva

Priznao da DF ne želi u EU

DPS Budva pitala Carevića: Koja je alternativa EU?

Opštinski odbor DPS-a Budva pitao je danas gradonačelnika Budve Marka Carevića koju on alternativu ima u odnosu na Evropsku uniju.

Iz Opštinskog odbora DPS-a Budva reagovali su na izjavu Carevića koji je kazao "Šta će nas sve čekati ako jednog dana uđemo u, ne daj Bože, Evropsku uniju".

"Umor od neprestanog političkog iscrpljivanja sa koalicionim partnerima, i brojne obaveze koje ima kao "dupli" predsjednik opštine (do 16h svjetovne a od 16h duhovne), uzrokovao je kod gospodina Carevića očigledan pad koncentracije u sinoćnjem nastupu na TV Budva, pa je konačno javno izgovorio ono što DF već dugo nevješto prikriva - "ne daj bože da uđemo u EU".Vjerujemo da je Carevićev izliv iskrenosti konačno i do kraja ogolio pred građanima Budve i Crne Gore navodnu privrženost DF-a vrijednostima EU, koju su više puta saopštavali istovremeno kritikujući članstvo Crne Gore u NATO", navode iz budvanskog DPS-a.

Kako ističu iz ove partije, "nakon posljednjeg intervjua odlazaćeg predsjednika Opštine Budva, svima treba da bude jasno za koje se političke i civilizacijske vrijednosti zalažu on i DF".

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.