Kadrovi sedme epizode popularne serije
Foto: Youtube/Screenshot

Emitovana na francuskoj televiziji RMC

Kadrovi sedme epizode popularne serije "Top Gear France" snimljeni u Crnoj Gori (VIDEO)

Sedma epizoda nove sezone popularne emisije “Top Gear France“, u kojoj se vide kadrovi snimljeni u Crnoj Gori, emitovana je na francuskoj televiziji RMC.

U poznatoj emisiji o automobilima prikazani su kadrovi snimani na Cetinju i Rijeci Crnojevića, Žabljaku, Kotoru i Perastu.

Voditelji emisije, Toni i Brus, su u Crnoj Gori testirali automobil Lamborghini SUV.

Kako su naveli, crnogorski putevi koji su vijugavi, planinski oduzimaju dah, a put Lovćen-Kotor, Kotorske serpentine su nazvali jednim od najpoznatijih na svijetu.

Crnu Goru opisuju kao zemlju velikih patriota, sa prelijepom prirodom, prenosi Cdm.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.