Poštanski saobraćaj između Crne Gore i Kine funkcioniše, loša interpretacija
ilustracija

Poštanski saobraćaj između Crne Gore i Kine funkcioniše, loša interpretacija

Poštanski saobraćaj između Crne Gore i Kine funkcioniše, saopšteno je iz Pošte Crne Gore.

Iz Pošte CG su demantovali i ocijenili lošom interpretacijom objave sa njihove zvanične facebook stranice u nekim medijima a u vezi sa međunarodnim poštanskim saobraćajem sa Kinom.

"Netačan je zaključak da je prekinut poštanski saobraćaj sa Kinom. Znači, poštanski saobraćaj između Crne Gore i Kine funkcioniše. Do greške je došlo zbog informacije da su obustavljeni letovi nekih kompanija, što nije od presudnog značaja za funkcionisanje poštanskog saobraćaja, jer se isti može odvijati sa drugim avio-kompanijama.", pojasnili su iz Pošte CG.

U slučaju promjena blagovremeno će, ističu,  obavijestiti javnost.

Pošta je uputila izvinjnje korisnicima koji su pogrešno protumačili informaciju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.