Humani gest Kristine Rakočević: Uspješna atletičarka donirala kosu za oboljele od raka(FOTO)
Kristina, foto: Facebook

Humani gest Kristine Rakočević: Uspješna atletičarka donirala kosu za oboljele od raka(FOTO)

Crnogorska reprenzetativka i rekorderka u bacanju diska Kristina Rakočević povodom 4. februara Svjetskog dana borbe protiv raka, odlučila je da učini jedan human gest- donirala je svoju kosu onima koji su u procesu liječenja raka izgubili istu.

Kristina je na Facebooku objavila da ovo nije uradila zarad komentara, već da bi nekoga učinila srećnim.

"Ne radim i ne pišem ovo da bih izazvala pozitivne/negativne komentare, koji me u većini slučajeva i ne interesuju jer živim svoj život najbolje što umijem u ovom i bilo kojem trenu, pa nemam potrebu da se oslanjam na mišljenja drugih ljudi.Ako danas ili bilo koji dan ugledate osobu bez kose, svoju reakciju zadržite za sebe, svoj podsmijeh i sažaljenje nakog istog, zadržite sa sebe, ‘E, pogledaj ovu/ovog’ , zadržite sa sebe.
Moja kosa, koja je mi je svakako u većini slučajeva samo oduzimala vrijeme, nekoga će definitivno učiniti srećnim, bar na jedan dan, i to je dovoljan razlog.
Don’t hate. Donate!", poručila je Kristina.

Kristina je porijeklom iz bjelopoljskog sela Tomaševo, a postala je prvak svijeta u bacanju diska 20.jula 2016.godine, čime je ostvarila jedan od najvećih rezultata svih vremena crnogorske atletike.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.