Zbog koronavirusa prva velika kineska avio-kompanija suspendovala letove za SAD
Ilustracija

Letovi obustavljeni do daljnjeg

Zbog koronavirusa prva velika kineska avio-kompanija suspendovala letove za SAD

Čajna Istern je prva velika kineska avio-kompanija koja je zbog koronavirusa suspendovala letove za Sjedinjene Američke Države.

Čajna Istern je do 10. februara suspendovala letove iz Šangaja za Los Anđeles i za Njujork.

Suspendovani su i letovi za San Francisko, Čikago i Honolulu. Kako navodi CNN, na sajtu Čajna Isterna nije moguće rezervisati let za SAD sve do 29. marta.

Velike internacionalne avio-kompanije, poput Er Kanade, Ameriken Erlajnza, Britiš Ervejza, Delte, Lufthanse i Katar Ervejza, već su suspendovale sve letove za i iz kontinentalne Kine do kraja februara ili duže.

Broj umrlih od epidemije koronavirusa u Kini porastao je na 425, a ukupan broj zaraženih popeo se na 20.438.

Izvor: Tanjug/B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.