Brod sa 6.000 putnika zadržan blizu Italije zbog sumnje od zaraze koronavirusom
foto: Twitter

Dvoje pacijenata ima simptome smrtonosnog virusa

Brod sa 6.000 putnika zadržan blizu Italije zbog sumnje od zaraze koronavirusom

Za dvoje putnika na kruzeru blizu obala Italije se strahuje da su zaraženi koronavirusom, pa je oko 6.000 putnika i članova posade ostalo zarobljeno na brodu.

Italijanski kruzer „Kosta Smeralda“ zadržan je blizu Rima, dok se testovi vrše na kineskom paru sa groznicom i drugim simptomima koronavirusa, prenosi Sputnjik.

Izolovani su u bolničkom odeljenju na brodu. Par navodno ima groznicu i probleme sa disanjem, oba simptoma smrtonosnog virusa nalik gripu.

Nikom od 6.000 putnika i posade nije dozvoljeno da napusti brod dok se vrše medicinski pregledi, rekao je portparol kompanije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.