Selfi smrti: Misica iz Britanije poginula zbog savršene fotografije(VIDEO)
Medelin Dejvis

Tragični kraj

Selfi smrti: Misica iz Britanije poginula zbog savršene fotografije(VIDEO)

Britanka Medelin Dejvis (21) poginula je praveći selfi na litici u Australiji. Djevojka je, posle izlaska, sa društvom otišla do jednog popularnog mjesta u Sidneju kako bi gledali izlazak sunca, a onda, kad je pokušala da se slika, izgubila je ravnotežu i pala na stijene u vodi.

Dejvisova, kozmetičarka iz Linkolnšira u Velikoj Britaniji, stradala je u nedjelju ujutru, a spasioci su njeno tijelo pronašli nekoliko sati kasnije. Prema navodima njenih prijatelja, Medelin se dvije nedjelje prije tragedije preselila u Australiju, nadajući se da će tamo započeti novi život. Putovala je po zemlji tražeći mjesto u kojem će se nastaniti. Na kraju je izabrala Sidnej.

- Te večeri, prije nego što je stradala, otišli smo na žurku. Bila je vesela i sve se na neki način vrtjelo oko nje. Pred jutro smo odlučili da odemo do litice Dajmond bej, koja je popularno mjesto sa predivnim pogledom u istočnom predgrađu Sidneja - ispričao je jedan Medelinin drug.

On je dodao da je Britanka insistirala da se slika na samoj ivici opasne stijene.

- Pozirala je sa telefonom u ruci, pokušavajući da napravi perfektan selfi sa izlaskom sunca u pozadini. Odjednom je izgubila ravnotežu i pala sa litice na stijene u vodi. Sve se dogodilo toliko brzo da niko od nas nije uspio da reaguje - naveo je taj drug, prenose Novosti.

Kako australijski mediji prenose, grupa mladih, koja je bila sa Medelin, pozvala je policiju i hitnu pomoć u nedelju ujutru oko 6.30 časova.

- Policija, vatrogasci i medicinsko osoblje odmah su došli na mjesto nesreće. Uz pomoć policijskog helikoptera i obalske straže tijelo mlade žene izvučeno je iz vode četiri sata kasnije. Doktori kažu da je djevojka preminula na mjestu jer je udarila glavom o stijene - pišu lokalni mediji.

 
 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.