Feng šui: Šest stvari koje treba imati tokom novogodišnjih praznika
Foto: Ilustracija

Feng šui: Šest stvari koje treba imati tokom novogodišnjih praznika

Iako u novoj godini očekujemo zdravlje, sreću, harmoniju i trenutke za pamćenje, feng šui nas uči kako da nam ovo bude i godina obilja i blagostanja...

Dobar feng šui za dobru novu godinu podrazumijeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam donijeti sreću i blagostanje, ali i više novca.

Novogodišnji feng šui: 8 energetskih poklona za pozitivnu i harmoničnu godinu

Feng šui stvari sa kojim treba uću u novu godinu kako bi privukli bogatstvo, zdravlje u danima i mjesecima kojima nam slijede uglavnom su crvene boje.

Feng šui savjeti za novogodišnju jelku

Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u feng šuiju i snažan simbol bogatstva i napredovanja.

Evo kojih 6 elemenata treba imati u praznicima koji slijede:

Crveni novcanik

Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novog bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije.

Crvena odjeća

Privucite sreću u novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng šui učitelji savjetuju da upravo u crvenoj provedete novogodišnje veče. Nije važno da li su u pitanju diskretne minđuše ili neki odjvni komad.

Crvene cipele

Cipele su uvijek povezane sa hodanjem u bolje situacije, godine, vrijeme... zato će crvene cipele biti simbol da ste spremni da zagazite naprijed u bolje sjutra.

Zlatni nakit

Diskretnim zlatnim nakitom prizvaćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaše najbliže.

Novi sat

Sat simboliše da se pomijerate unaprijed, zato će kupovina novog sata donijeti pozitivnu energiju. Najobičniji i najjeftiniji ovakav detalj imaće pozitivna učinak na vas u narednoj godini.

Velika torba

Ovaj detalj simboliše da vi očekujete dosta dobrih stvari i da bam je potrebna velika torba kako bi u njoj smjestili sve blagodeti ovog svijeta.

Lovesensa

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.