BD: Uhapšen osumnjičeni za uličnu prodaju droge, oduzet kokain, heroin, oružje
ilustracija

BD: Uhapšen osumnjičeni za uličnu prodaju droge, oduzet kokain, heroin, oružje

U zajedničkoj aktivnosti budvanske i podgoričke policije uhapšen je osumnjičeni za uličnu prodaju opojne droge.

"Policija je u Budvi, prilikom kontrole lica V.B. (37) pronašla zamotuljak sa 21,3 grama praškaste materije nalik na opojnu drogu kokain.Takođe, pretresom stana i drugih prostorija u Budvi koje koristi V.B., koji je izvršen shodno naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, pronađeno je i oduzeto pet pakovanja sa ukupno 382,1 gram heroina, tri pakovanja sa ukupno 2,8 grama kokaina, dvije vage za precizno mjerenje, kao i pištolj marke „CZ M57“ kalibra 7,62 mm i municiju. Osim toga oduzeto je i putničko motorno vozilo koje koristi V.B. i sredstvo komunikacije.", saopštila je Uprava policije,

Sa navedenim je upoznat nadležni tužilac uz čiju konsultaciju je V.B. predat službenicima Centra bezbjednosti Podgorica koji je ovo lice potraživao.

Kriminalistička obrada upućuju na sumnju da se V.B. duži vremenski period bavio nabavkom i stavljanjem u promet opojnih droga na području Budve i Podgorice.

"V.B. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu.", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.