Eksplozija na benzinskoj stanici u Zvorniku: Jedna osoba poginula, više povrijeđenih(FOTO)(VIDEO)
Sa lica mjesta, foto: Twitter

Stao da vidi šta se dešava pa poginuo,stravične scene

Eksplozija na benzinskoj stanici u Zvorniku: Jedna osoba poginula, više povrijeđenih(FOTO)(VIDEO)

U eksploziji na benzinskoj stanici kod Zvornika u Bosni i Hercegovini jedna osoba je izgubila život, a sedmoro je povrijeđeno, prenose mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreću je izazvalo curenje plina.

Nesreća se dogodila blizu graničnog prelaza Šepak na granici Srbije i Bosne i Hercegovine.

Petoro od ukupno sedam pacijenata koji su nakon eksplozije na pumpi u Šepku primljeni i zbrinuti u Opštoj bolnici u Zvorniku pušteno je na kućno liječenje, dok je po jedan pacijent upućen u univerzitetske kliničke centre u Banjaluku i Tuzlu, rečeno je Srni u zvorničkoj bolnici.

Policiji je u 10.40 časova prijavljeno da je jedno putničko vozilo udarilo u aparat za točenje goriva na "Nešković" pumpi u mjestu Šepak, gdje je došlo do eksplozije.

20191223113540575211

Foto: NN

Objekat pumpe i nekoliko vozila u potpunosti je izgorjelo.

Državljanin Srbije poginuo je u stravičnoj eksploziji, javljaju mediji.

Kako je ispričao svjedok eksplozije za Avaz, na pumpu je stiglo vozilo u koje je trebalo sipati gorivo. Međutim, vozač nije zakočio te se automobil sam pokrenuo. Vozilo je udarilo u trotoar, a potom u cijev plinovoda.

"Počeo je plin šištati, stvorila se dimna zavjesa. Radnici su krenuli da bježe. To je sve trajalo 40 minuta. Naišao je drugi automobil, vozač je turirao i ubrzo se začula jedna, a potom i druga eksplozija", u jednom dahu ispričao je sagovornik.

U opštem metežu niko nije imao hrabrosti priči povrijeđenima. Ilija Jović je jedini, zajedno s policajcem, uletio na pumpu te su izvukli jednog povrijeđenog, stavili ga u vozilo i odvezli u Hitnu pomoć.

Trenutak prije stravične eksplozije na benzinskoj pumpi "Nešković". zabilježio je jedan vozač. Koliko je situacija ozbiljna i kakva panika je zavladala najbolje ilustruje dio video snimka na kojem se vidi kako autor vozilom ide unazad, kako bi pobjegao od katastrofe, piše Srpskainfo.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.