Janović: Mladi da budu primjer humanosti, naše malo nekome znači mnogo
Foto: Vlada CG

Akcija davanja krvi

Janović: Mladi da budu primjer humanosti, naše malo nekome znači mnogo

Ministarstvo sporta i mladih, Zavod za transfuziju krvi Crne Gore i NVO Centar za omladinsku edukaciju organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi sa fokusom na mlade davaoce.

Kako je saopšteno iz Ministarstva sporta i mladih, Janović je i sam učestvovao u akciji dajući krv,istakavši važnost koje ovakve aktivnosti imaju za one kojima je krv potrebna.

4920823627666f51c822fo

"Ministarstvo sporta i mladihu kontinuitetu daje doprinos ovakvim aktivnostima u namjeri da se skrene pažnja na ovaj humani gest, jer nekome naše malo može spasiti život. Zahvaljujem se mladima koji su učestvovali u akciji jer su sopstvenim primjerom pokazali humanost i solidarnost. Ponosni smo što i na ovaj način promovišemo i Evropsku omladinsku karticu, čiji će vlasnici biti i dobrovoljni davaoci krvi", istakao je Janović.

49208236696ec70739378o

Direktorica Zavoda, Gordana Rašović i Jugoslav Radović,direktor NVO “Centar za omladinsku edukaciju”, zahvalili su ministru na ovoj inicijativi i mladima koji su dali krv. Naglasili su da će i u narednom periodu nastaviti saradnju jer se zajedničkim aktivnostima doprinosi boljem rezultatu ove humane misije.

492077511736a6c759401o

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.