Janović: U četvrtak još jedna utakmica u kojoj se borimo za građansku, slobodnu i evropsku Crnu Goru
Nikola Janović

Janović: U četvrtak još jedna utakmica u kojoj se borimo za građansku, slobodnu i evropsku Crnu Goru

Nikola Janović, nekadašnji kapiten vaterpolo reprezentacije Crne Gore, poslanik i člana Predsjedništva Demokratske partije socijalista pozvao je građane na protest u četvrtak ispred Skupštine.

“U četvrtak u 20h, pokažimo da Crna Gora IMA NAS! Ovo je još jedna utakmica u kojoj se borimo za slobodnu, gradjansku i evropsku budućnost naše zemlje. Pobjeda je jedina opcija”, naveo je Janović na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.