Krvične prijave protiv četiri maloljetnika za kamenovanje autobusa FK „Budućnost“

Uprava policije

Krvične prijave protiv četiri maloljetnika za kamenovanje autobusa FK „Budućnost“

Državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilšatvu u Nikšiću je nakon uvida u spise predmeta naložio da se podnese krivična prijava u redovnom postupku protiv Lj.A. (15), F.N. (17), V.N. (15) i V.G. (16) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, saopšteno je iz Uprave policije.

"Oni su, sumnja  se, nakon završetka utakmice između FK „Sutjeska“ i FK „Budućnost“ kamenovali autobus u kojem su se nalazili igrači i članovi stručnog štaba FK „Budućnost“ iz Podgorice. Ovom prilikom je nastupila materijalna šteta i nije bilo povrijeđenih lica", navodi se u saopšzenu UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.