Sedativima pokušala da otruje muškarce kojima je dugovala pare
Foto: Ilustracija

Srbija

Sedativima pokušala da otruje muškarce kojima je dugovala pare

Dušanka T. (69) uhapšena je u Beogradu zbog sumnje da je izvršila dva,teška krivična djela, ubistva u pokušaju iz koristoljublja, kao i pokušaja ubistva.

Sumnja se da je ona 1. novembra u beogradskom naselju Železnik pokušala da otruje Dragišu J. (85) ako što mu je u hranu stavila veću količinu bromazepama, a potom ga natjerala da sve pojede.

Nesrećni muškarac je učinio kako mu je rekla, a ubrzo se onesvijestio. Njega je bez svijesti našla ćerka, a Dušanka je Dragiši dugovala izvjesnu sumu novca.

Ona je 25. novebra otišla kod izvjesnog Čedomira B. (89) takođe iz Železnika i pokušala da ga otruje na isti način bromazepamom. Njega je bez svijesti za kuhinjskim stolom našla snaja koja je pozvala policiju imHitnu pomoć.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, prenosi Pink.rs.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.