Četiri osobe povrijeđene u sudaru tri vozila
Foto: Radio Jadran

Herceg Novi

Četiri osobe povrijeđene u sudaru tri vozila

U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 18 sati dogodila ispred pekare Šušić, na Savini, četiri osobe lakše su povrijeđene.

Kako Radio Jadran nezvanično saznaje, jedno vozilo, koje je saobraćalo iz pravca glavne Autobuske stanice ka Meljinama, izletjelo je iz svoje trake i udarilo u vozilo koje je saobraćalo iz suprotnog.

Prvo vozilo je od siline udarca počelo da se okreće po magistrali, usljed čega je na njega naletjelo treće vozilo, takođe iz pravca Herceg Novog ka Meljinama.

Svi povrijeđeni su iz Hereg Novog.

Saobraćaj je zbog toga bio u prekidu 45 minuta i pušten je oko 18.50 h.

Nakon uviđaja, na lice mjesta izašla je i jedna ekipa Službe zaštite i spasavanja, kako bi oprali dio puta na kom se izlilo ulje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.