Nuhodžić: Svi zajedno da ohrabrimo žene da ne trpe i ne prikrivaju nasilje
Mevludin Nuhodžić

Odgovornost na svima

Nuhodžić: Svi zajedno da ohrabrimo žene da ne trpe i ne prikrivaju nasilje

"Svi zajedno – državni organi, NVO, mediji i građani – treba da ohrabrimo žene da ne trpe i ne prikrivaju nasilje", saopštio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

On je povodom 25. novembra – Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, istakao da je odgovornost na svima nama – "da prijavimo nasilnike i da podržimo žene u borbi protiv nasilja".

"Zajedničkim snagama treba da pokažemo da ni država ni društvo neće zaštititi onoga ko čini nasilje, već da će još odlučnije osuditi svaki vid nasilja i još oštrije kažnjavati svakog nasilnika", kazao je Nuhodžić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.