Brajović: Barani imaju čime da se ponose, kao i da gaje realni optimizam
Ivan Brajović

Čestitao Dan Opštine

Brajović: Barani imaju čime da se ponose, kao i da gaje realni optimizam

Više od 800 žrtava i 11 narodnih heroja iz Bara stvorili su trajni antifašistički pečat svome gradu i budućim generacijama. Barani imaju mnogo čime da se ponose, imaju što da slave, kao i da gaje realni optimizam u vezi sa daljim razvojem svoga grada, kazao je predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović, čestitajući Dan opštine Bar koji se obilježava sjutra.

Brajović je naglasio da od svih iskušenja odbranjeni harmonični suživot nacija vjera i kultura po kojem je Bar nadaleko čuven, osnova je za realizaciju daljeg privrednog, turističkog, kulturnog i svakog drugog napretka grada, na dobrobit stanovnika i opštine Bar, kao i cijele države Crne Gore.

"Građanima Bara upućujem iskrene čestitke povodom 75 godina od oslobođenja i Dana opštine 24. novembra", poručio je predsjednik Skupštine Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.