Kolašin: Četiri godine krao gorivo iz službenog automobila
Ilustracija

Kolašin: Četiri godine krao gorivo iz službenog automobila

Policija je u Kolašinu podnijela krivičnu prijavu protiv M.B. (56) zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju na štetu d.o.o. “Komunalno Kolašin”.

"Kako se sumnja, M.B. je unazad četiri godine otuđivao dizel gorivo iz rezervoara službenog vozila koje mu je kao zaposlenom dato na zaduženje u gore navedenoj firmi", saopšteno je iz Uprave policije.

Osim toga, policija je prilikom kontrole i pregleda vozila na magistralnom putu Podgorica – Kolašin, kojim je upravljala D.K. (21) iz Rožaja, u kojem se kao saputnik nalazio i H.K. (23) iz istog grada, pronašla i privremeno oduzela 5.350 paklica cigareta različitih marki bez akciznih markica za koje D.K. nije posjedovala potrebnu dokumentaciju.

"Sa prethodno navedenim upoznat je državni tužilac u ODT Kolašinu koji se izjasnio da se u predmetnom slučaju radi o krivičnom djelu nedozvoljena trgovina", saopšteno je iz policije.

Lica D.K. i H.K. su predata na dalju nadležnost i postupanje službenicima Centra bezbjednosti Podgorica, koji su protiv njih podnijeli krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.