Vešović primio Zlatičanina uoči boks spektakla u nedjelju
Sa sastanka

Vešović primio Zlatičanina uoči boks spektakla u nedjelju

Zamjenik gradonačelnika Podgorice Časlav Vešović primio je danas proslavljenog crnogorskog boksera Dejana Zlatičanina povodom nedjeljnog boks spektakla i njegovog povratka pred podgoričku publiku nakon osam godina.

Vešović je izrazio zadovoljstvo što Zlatičanin poslije duže vremena ponovo boksuje u Podgorici  i saopštio da će Glavni  grad pružiti punu podršku u organizaciji manifestacije i kao uvijek do sada biti dobar domaćin i ovog velikog bokserskog spektakla, saopšteno je iz Pg Biroa.

On je istakao da je Zlatičanin svojim dosadašnjim uspjesima na najbolji način promovisao Podgoricu i Crnu Goru i izrazio uvjerenje da će nakon nedjeljne pobjede nastaviti da osvaja prestižne titule i postiže vrhuske rezultate, dodajući da na tom putu uvijek može da računa na podršku gradske uprave.

Vešović je naglasio da rezultati koje u kontinuitetu ostvaruju bokseri obavezuju upravu Glavnog grada, Ministarstvo sporta i Bokserski savez da u perspektivi stvaraju još bolje uslove za njihov rad, treninge i ostvarivanje vrhusnkih rezultata.

Dejan Zlatičanin se zahvalio  Vešoviću na prijemu i posebno na podršci Glavnog grada njegovim naporima da se ponovo vrati u sam vrh svjetskog profesionalnog boksa.

On je istakao da ga očekuje težak i naporan meč jer za protivnika ima veoma dobrog i spremnog borca, naglašavajući  da će dati sve od sebe da pobijedi i još jednom obraduje podgoričku publiku koja je navikla na dobar boks.

Predstavnici Bokserskog saveza su zahvalili gradskoj upravi na stalnoj podršci prilikom organizovanja sportskih manifestacija, pozdravili uspjehe Glavnog grada na planu izgradnje sportske infrastrukture i izrazili očekivanje da će uprava Podgorice dati doprinos izgradnji adekvatnh objekata u kojima će borilački sportovi u još većoj mjeri biti zastupljeni i popularizovani.

Boks spektakl počinje u nedjelju u 19:00 sati u SC “Morača”, a borba Zlatičanina predviđena je za 21:30 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.