U Nikšiću rasvijetljena tri krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta
Foto: Ilustracija

U prvoj polovini oktobra

U Nikšiću rasvijetljena tri krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta

Policija je rasvijetlila tri krivična djela izvršena u Nikšiću koja su kvalifikovana kao krivično djelo teška krađa, krivično djelo prevara i krivično djelo krađa.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, pomenuto krivično djelo koje je kvalifikovano kao teška krađa, sumnja se, izvršeno je od strane R.Đ. (40) iz Nikšića na štetu D.K. iz istog grada. Naime, u park šumi Trebjesa u Nikšiću R.Đ. je uz upotrebu sile otuđio od D.K. ručni sat. Protiv R.Đ. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

Kako su kazali iz UP-a, nikšićka policija je rasvijetlila i krivično djelo prevara, a krivičnu prijavu podnijela protiv T.M. (40) iz Nikšića.

On je, kako se sumnja, navedeno krivično djelo počinio na način što je zaposlenog u objektu za prodaju mobilnih telefona naveo da mu isporuči mobilni telefon marke „Samsung S8 Note“, a za koji nije dao novac", kazali su iz UP-a.

"Krivično djelo kvalifikovano kao krađa izvršeno je na štetu B.Z. iz Nikšića koji je podnio prijavu da mu je sa parking prostora Doma zdravlja u Nikšiću otuđeno pmv marke „VW Golf II“. Vozilo je pronađeno, a na osnovu prikupljenih dokaza identifikovan je i lišen slobode A.S. (43) iz Nikšića. Nakon privoda kod nadležnog tužioca za ovo lice je donijeto rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Nikšiću. Za A.S. je određen pritvo", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.