Vila Porodice Adams otvoriće vrata za svoje posjetioce (FOTO)
Foto: Printscreen

Vila Porodice Adams otvoriće vrata za svoje posjetioce (FOTO)

Vila uređena po ugledu na kultnu seriju, biće dostupna za posjete ljubitelja horora.

Nakon nedavne premijere animiranog filma "Porodica Adams", obožavaocima je omogućeno da provedu noć u vili napravljenoj po ugledu na kuću poznate porodice.

Vila je dizajnirana u stilu Martiše Adams, a posjetioci će moći da vide mnoge prepoznatljive predmete iz čuvene igrane serije.

Vila stara dva vijeka, nalazi se u Bruklinu, a ljubitelji horora i porodice Adams moći će da od 28. oktobra do 1. novembra prespavaju u "kući Adams" kako bi proslavili Noć vještica. Kako vila ima svega tri spavaće sobe, samo će šest najbržih zaljubljenika u horor provesti noć u "ukletoj vili", a jedno noćenje naplaćivaće se 100 dolara.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.