Srušene sve diskoteke na šetalištu u Budvi
Foto: Printscreen

Srušene sve diskoteke na šetalištu u Budvi

Sve diskoteke na budvanskom šetalištu su porušene, a ostaci objekata moraju biti uklonjeni najdalje do 20. oktobra.

Javno preduzeće "Morsko dobro" ranije je obavestilo zakupce šest diskoteka da će biti aktivirane bankarske garancije i angažovana služba koja će to obaviti, ukoliko privremeni objekti ne budu uklonjeni do predviđenog roka.

Crnogorsko Ministarstvo održivog razvoja i turizma donijelo je program privremenih objekata u zoni morskog dobra za period od 2019-2023.

Prema tom dokumentu, ubuduće neće biti dozvoljeno postavljanje privremenih objekata na šetalištima, jer su gradske zone opterećene. Tada je navedeno da će biti uklonjeni i privremeni objekti na lokacijama na kojima, prema usvojenim državnim lokalnim studijama, Morsko dobro planira da uskoro realizuje projekte.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.