Predstavljena policijska oprema u Bijelom Polju
Foto:Kodex

Predstavljena policijska oprema u Bijelom Polju

U susret Danu unutrašnjih poslova koji se obilježava 2. oktobra crnogorska policija organizovala je niz aktivnosti. Tako je danas na gradskom trgu u Bijelom Polju organizovana izložba opreme i vozila kojom raspolažu oni koji se brinu o bezbjednosti naših života, imovine i održavanju javnog reda i mira - službenici MUPa i Uprave policije.

Komandir Centra bezbjednosti Bijelo Polje Danko Gogić pojasnio je da riječ o taktičko - tehničkoj postavci opreme i naoružanja koje koriste službenici  Uprave policije.

"Naši građani mogu da vide sa kojim materijalno tehničkim sredstvima raspolažu službenici Uprave policije i koju opremu  koriste u radu prilikom izvršavanja  svih zadataka iz djelokruga rada policije. Naime, izložili smo vozila koja koriste Sektor policije opšte nadležnosti, vozila i opremu koje koriste Sektor granične policije i opremu i naoružanje koju koristi Specijalna policija, Antiteroristička jedinica i Posebna jedinica.", kazao je Gogić

716557771742765145853848929520670491017216n

Foto:Kodex

Pojasnio je da su svi zainteresovani  danas do 13 sati mogli da se upoznaju sa intervencijaskom opremom, opremom za upade, opremom konjičke policije, za dresuru  službenih pasa...

Na trgu je bio i prvi čovjek Bijelog Polje Petar Smolović koji je pohvalio rad policije i saradnju sa lokalnom upravom. Ista, kako je rekao, rezultira mirnim i bezbjednim okruženjem u gradu na obalama Lima.

"Vidjeli smo da je to savremena oprema i da je to garant  sigurnosti i bezbjednosti. Bijelog Polje je jedan miran grad u kontinuitetu. To je rezultat dobre i kvalitetne saradnje svih državnih organa, prije svega MUPa, granične policije i saradnje sa lokalnom upravom", naveo je Smolović.

On je pripadnicima policije čestitao značajan datum uz želju da svoju dužnost obavljaju profesionalno u mirnom i sigurnom okruženju.

714889117263879744507004833822573085065216n

Foto:Kodex

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.