Advokat: Vujošević u Beogradu, doći će do kraja sedmice u CG, bio na liječenju
Vujošević, foto: Screenshot

Dobrovoljno će se odazvati na poziv Tužilaštva

Advokat: Vujošević u Beogradu, doći će do kraja sedmice u CG, bio na liječenju

Sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević nalazi se u Beogradu, a do kraja sedmice doći će u Crnu Goru i dati iskaz pred Specijalnim državnim tužilaštvom (SDT), saopštio je njegov advokat Borivoje Borović.

Borović je kazao Portalu Analitika da je Vujošević bio na liječenju, ali da će se dobrovoljno odazvati na poziv Tužilaštva.

Vujošević je Borovića angažovao da ga zastupa u istrazi koju je protiv njega pokrenulo SDT zbog sumnje da je postao član kriminalne organizacije odbjeglog biznismena, Duška Kneževića.

On nije htio da otkrije šta njegov klijent Vujošević ima da kaže u vezi sa snimcima razgovora koje je vodio sa Kneževićem.

Vujošević je napustio Crnu Goru u petak, preko graničnog prelaza Dračenovac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.