Lokalizovan požar na Rumiji, vatrogasci dežuraju zbog vjetra
Foto: Bar Info

Lokalizovan požar na Rumiji, vatrogasci dežuraju zbog vjetra

Pripadnici Službe zaštite su danas oko 13 sati i 30 minuta, uz pomoć dromadera Direktorata za vanredne situacije, ugasili požar koji je sinoć pola sata nakon ponoći izbio na nepristupačnim obroncima Rumije. Gorjela je borova šuma iznad Malih Mikulića.

“Na sreću vatra se rasplamsala daleko od naselja. U akciji gašenja požara učestvovalo je 12 vatrogasaca sa tri vozila, a u pomoć je sa jednim vozilom pritekao i Vodovod”, navodi načelnik Službe zaštite Amir Muslić, koji podvlači da veliku zahvalnost duguju Direktoratu za vanredne situacije na podršci i brzoj reakciji. 

Vatrogasci će nastaviti da dežuraju na terenu zbog eventualnog vjetra koji bi mogao ponovo raspiriti vatru, prenosi portal Bar Info.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.