Oko 300 hiljada eura  za rekonstrukciju Ribarske ulice u Plavu
Plav

Oko 300 hiljada eura za rekonstrukciju Ribarske ulice u Plavu

Uprava javnih radova donijela je danas odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za rekonstrukciju Ribarske ulice u Plavu, za koju je procijenjeno da Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta izdvoji oko 300 hiljada eura.

Barsko preduzeće “Putevi Bar” bilo je jedino sa dostavljenom ponudom, koju je Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda ocijenila ispravnom, saopštila je Uprava javnih radova.

Precizna vrijednost investicije u Ribarskoj ulici biće, kako se navodi, sastavni dio ugovora sa izabranim ponuđačem po završetku postupka javne nabavke, a njime će ujedno biti definisana dinamika i datum početka radova.

"Projektom je predviđena rekonstrukcija oko 550 metara ove saobraćajnice, sa postavljanjem atmosferske kanalizacije, irigacionog kolektora, elektroinstalacija, saobraćajne signalizacije i drugih pratećih elemenata, u cilju kvalitetnije putne povezanosti i veće bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.", navodi se u saopštenju.

Ribarska ulica jedna je od prometnijih na teritoriji plavske opštine, tako da su lokalna samouprava i Uprava javnih radova prepoznali značaj njene modernizacije. 

Uprava javnih radova trenutno, podsjećaju, na teritoriji Plava realizuje nekoliko kapitalnih projekata. U toku su radovi na novom trgu, u vrijednosti od pola miliona eura, a ove sedmice je počela i rekonstrukcija završne faze Prnjavorske ulice, za koju je Vlada obezbijedila blizu 400 hiljada eura. U završnoj fazi je i postupak javne nabavke za modernizaciju puta Plav – Vojno selo – Gusinje, u koju će biti investirano oko 3,5 miliona eura. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.